mandag 8. februar 2010

Strikke-moro

Neeeiii jeg har ikke begynt å strikke, men likte så godt denne ideen fra Sweet Paul
Tror jeg skal se etter noen gamle strikkegensere neste gang jeg er på loppis eller Fretex.

Ellers har de fått noen fine puter og pledd på Kid som jeg liker veldig godt..og til en koselig pris.. (hadde blitt like dyrt med garn ikke sant?) Så ingen vits i å begynne å strikke eller?

7 kommentarer:

Sidsel sa...

lei for å måtte si det, men ... jeg kjøper garn på Rema og betaler 14 kr nøstet .... til en pute går det 4 nøster.... MEN om du ikke kan strikke og må betale noen for å gjøre det, DA blir saken en annen ...
Såg de lkre putene på KID jeg og.... spørs om jeg må strikke meg noen flere.....

Eli sa...

Betaler gjerne litt for å slippe sette meg til å strikke dette her!!! Det tar sikkert sin tid. Og som vi vet, man skal bruke penger for å spare tid. . . ikke omvendt. Tid er penger. Nydelige puter og pledd. Morsom dekor også på lamper og vaser. . .bare det og komme på noe sånt!

Anonym sa...

Genser til flasker og som lampeskjerm var nytt for meg! Dekorativt og fint -og deilige puter.. Hvis du kjøper tykt garn og strikker på tykke pinner, så kan det gå fort unna selv om du er nybegynner!

Karine sa...

Så morsom idè! Trur jeg på gå i kjelleren å leite etter strikkagensere:)
Sikler på de putene fra Kid jeg og...

Polly sa...

Sweet Paul er genial. Og de putene fra Kid var nydelig. Me want:O)

Synne sa...

Så kul ide med de flaskene! De likte jeg!!

Ønsker deg en ekstra fin tirsdagskveld;-)

Glede sa...

For en fantastisk ide! Også kjempeartig å se at dere gir ungene slike flotte matopplevelser. Det har jeg så stor tro på!! Mat blir så mye mer spennende når man får være med å lage den selv og når man lager hyggelig rammer rundt. ;)