søndag 7. februar 2010

4-stjerners middag...


Jentene har fått helt dilla på disse mat-programmene. De vil heller se på det enn barne-tv.;) Jeg liker også veldig godt å lage mat så vi bestemte oss for å prøve litt. Hadde tre tanter på besøk en lørdagskveld for litt siden. (fordi dere fortjener det:))
Jeg jobbet den dagen så Madelen lagde dessert. Flinke 10-åringen min. Jentene lagde både meny og bordkort, kledde seg i svart og hvitt, de skulle jo være serveringsjenter kan du skjønne..;)Menyen var:
Forrett: Shasimi , Salma laks med en hakket salat av sjalottløk, purre, koriander og ingefær. Wasabi og soyasaus ved siden.
Hovedrett: Helstekt indrefilet av svin surret i bacon. Med epler, asparges og stekte båtpoteter.
Dessert: Sjokolademousse (tiramisu og vanlig) pyntet med krem og physalis
.
Dette var stor stas for jentene. Så vi må nok gjenta suksessen:)
Glemte jo helt å ta bilder desverre.
Her hjelper Emmely til med borddekkingen.

11 kommentarer:

Eli sa...

Så flinke de er! Koselig! Tidlig krøkes...god krok! Eli

huset med det rare.. sa...

De programmene syns jeg også er fine å se på! Får litt inspirasjon, selv om jeg ikke hittil har lagd noe derfra! Det har blitt med tanken liksom..

Kanskje du har noen fremtidige kokkespirer i hus!?!

Muffin sa...

det var rå rå rå råkoselig! :)
Jentene var så utrolig flinke og skjønne og maten smakte himmelsk.
Kommer gjerne igjen så de får prøvd seg litt mer altså. ;) Gjerne!

Janne sa...

Så gøy!
Elsker den serien jeg også, har blitt helt hekta!!! Skal snart prøve meg på en tre-retters middag med gjester jeg også, når vi har kommet på plass i nyhuset:) Kos!!!
Søte jenter du har som hjelper til:)
Klem

OdaAnna sa...

Hei:) Slik er det her og:) Heller 4 stjerners middag enn barnetv;) Mine er 2,5 år og 6 år. Men vi er nok heldige, tenk all den deilige maten vi kommer til å bli servert etterhvert;) Flinke jentene dine er!

mi-rachel sa...

å så koselig at jentene dine gjorde dette. ungene min eliker også godt disse programmene. vi var i i 80 årsdag i helgen og da hadde de skrevet opp poengsummer på den ulike rettene etterpå. så søtt:)

Agathe si sie sa...

Så morsomt og jeg blir imponert at de lagde dessert :) kjempemorsomt å se de programmene og man blir så inspirert til å lage litt ekstra variert og nye retter.
Ha en fin kveld.

Linda sa...

Det var sååå koselig!! Og jentene var så søte! :D Takk for en nydelig kveld altså!

Linda sa...

Det var sååå koselig!! Og jentene var så søte! :D Takk for en nydelig kveld altså!

Heidi sa...

Så morsomt og gøy! Det er jo en aktivitet som er koselig å gjøre sammen, og kanskje dere blir superkokker på veien;) Ha en fin søndag! Heidi♥

Hilde sa...

Tusen takk for en fantastisk koselig kveld, med digg mat og gode venner :) Skal innrømme jeg ble rimelig overrasket da vi kom, hadde ikke forventet såpass service! Følte jeg var på restaurant! Digger de skjønne jentene og deres nydelige familie :)