mandag 22. februar 2010

Nytt kjøkkenbord.

Fikk dette flotte bordet her om dagen. Et gammelt bord som en eldre mann vi kjenner har laget. Den opprinnelige bordplata er byttet ut (så synd!) Så tenkte jeg enten skulle male den eller stifte på en voksduk sånn at beina synes litt bedre. Her har jeg bare lagt på en grønn prikkete en.. Når våren ikke kommer får jeg ha litt vårstemning inne i allefall..



Nydelig liten løkblomst i vindusposten...
Ha en fin ny uke alle sammen. :)

7 kommentarer:

Datt sa...

Jeg elsker påstifta voksduk, skal gjøre det med spisebordet selv! Også er det jo så greit å bytte om man bli lei uten å ødelegge bordet :D

aase sa...

Flott biord ja, enig i at bena bør synes så det hørtes ut til å være en god løsning det!!

Teppene dine er jo kjempefine, jeg har fortsatt mange lapper jeg da.....................

Gratulerer med ny jobb Hege!!

Minmill sa...

Gratulerer med ny jobb. Så heldig du er som skal jobbe hos en forhandler av Slettvoll møbler. Tipper du kommer til å bli fristet av de møblene. I morgen får vi tilkjørt til stoler og en puff fra Slettvoll, og jeg gleder meg sånn til å få møblene. Jeg hadde veldig lyst på lyst trekk, men jeg var så snusfornuftig at fargen ble mørk grå istedet. Det blir sikkert fint. Bare sørg for å få noe lønn for jobben din, og ikke ta alt ut i møbler. hehe.

Jeg er enig med deg i at det var synd at bordplaten på bordet du har fått er byttet ut. Men du kan jo slipe av lakken og behandle den med noe slik at den ser slitt ut. Det ville jeg gjort. Jeg elsker sånne gamle slitte furumøbler. De har en helt spesiell patina.

Jeg sliter sånn med råttent og tregt og ustabilt nettverk her hjemme. Det er så dårlig at jeg ikke gidder å legge inn noen innlegg. Er også litt blogg-lei, men jeg har ikke gitt meg. Bare en pause til alt det tekniske er ok her hjemme.

Ønsker deg en fin mandag og en fin kommende uke. Det var gøy å titte innom her igjen. Ser ut som dere er på plass i nyhuset nå. Klemmer fra Minmill

Anonym sa...

Bordet ser flott ut, og påstiftet voksduk er jo helt genialt! Sånne gamle bord med skuff i er jo så sjarmerende og praktisk også!

Linda sa...

Nydelig da!! :)

Ringene ligger til 100 i nettbutikken. Solgt en allerede....
Men du kan jo alltids prute du som har blodsbånd! :) Søstere må jo være godt for noe! :p

PillePalle sa...

Fint bord og koselig kjøkkenhjørne. :)) Pillepalle

Lisa sa...

Så fint bord. Nå gleder jeg meg skikkelig til å komme og se på huset deres.. dere må komme hit snart også.

Grattis med ny jobb! :)