mandag 1. februar 2010

Jeg trenger inspirasjon!!

Sitter her med varmen på fullt og kaffekoppen...
Minus 19 grader i dag!!!!
Orker ikke dette mer kjenner jeg. Emigrerer snart til et varmere land.

Har stått litt stille her i huset når det gjelder videre oppussning/fremgang. Men skal snart få kjøpt bokhyller til stua. Da blir det litt mere farger her tenker jeg. Er ikke så flink til å bruke så mye farger i stua selv om jeg egentlig synes det er så fint.. Se bare på disse bildene fra Rie Elise Larsen...herlig inspirasjon på en kald februardag..Brrr.. Går i allefall rette veien. Snart er det vår!Digger den benken med putene...:)
Alle de fine boksene og mønstrene... Hadde vært noe for hobbykroken min dette tenker jeg...

13 kommentarer:

Camilla sa...

Fine bilder :-) Drømmer også om våren, her er det ikke sånn superkaldt, men den snøen. Snø siden 19.desember, i Bergen..og det bare fortsetter. Litt uvanlig kan man si. :-) Tror jeg lukker øynene og later som syuen er en sydhavsøy :-p

Minmill sa...

Hei på deg Hege, så herlige Rie Elise Larsen bilder du viser her. De har jeg ikke sett før. Jeg trodde jeg hadde fått med meg de fleste bildene fra den damen, men tydeligvis har jeg ikke det. Jeg tror suget etter farger henger litt sammen med årstiden vi er i. Jeg kjenner det selv at nå er jeg mer på fargejakt enne tidliger i vinter. Det er veldig pent å pynte opp med noen fargeklatter i et nøytralt interiør. Øynene får liksom noe å feste seg på....

Håper dere har kontroll på huset og oppussingen. Skjønner godt at dere må ha en pause. Vi har stadig pauser, for livet må leves med barna også. Huset vil jo en vakker dag bli ferdig, og det er jo gøy å være underveis.

Ønsker deg en fin dag. Klem Minmill

Marthe sa...

Hei på en mandag!

Så deilig at du viser oss noen fargeglade bilder:) Er akkurat som deg mektig lei vinteren og det kalde været nå. Drømmer om vår, sandaler og mild vind. I dag er det så kaldt at jeg og Mathea holder oss inne. Tenker vi drar hjem til mamma og pappa på Toten (selv om der er det enda kaldere). Det er mye hyggeligere å være inne et sted der det er peis og god varme, enn alene i en kald osloleilighet.

Takk for tipset om at jeg kan bestille stoffer på nett:) Det skal prøves. Du er heldig som bor i Drammen... tror det kunne gått hardt ut over lommeboken min men;)

Ha en flott dag!

Livs Lyst sa...

Er så enig med deg. Kjente at jeg ikke var særlig motivert for enda mer kulde i dag altså.....
Men da var det i alle fall herlig å komme inn hit og se vårfarger sprudle rundt i de inspirerende bildene!

Ha en fiiin (kald...hmf!) dag!
Liv ;O)

Muffin sa...

Jeg elsker farger! :) Synes absolutt du skal prøve å få inn mer farger i stua, jeg. evt et kjempedigg studio i kjelleren som jeg gjerne deler med deg! ;)

Ha en fin dag!
det går mot vår! :)

Vibeke sa...

HERLIGE bilder på en kald dag! Trenger farger og mønstre etter en laaaaang vinter...

ønsker deg en finfin dag,
vibeke :)

Hokusfiliokus sa...

Så fine bilder! Jeg er heller ikke så flink til å bruke farger i stuen, men har en liten test om dagen med blått. Ellers går det mest i hvitt, sort og grått. Tankene mine går mot vår med disse bildene, herlige friske farger!
Ha en fin uke.

mi-rachel sa...

så herlig inspirasjon.
skjønne farger.

Liv Kari sa...

Fine bilder!
Uansett hva du bestemmer deg for, så blir det i alle fall knallfint, for du er så flink. :)

Datt sa...

Brrrr.... Det er pisskalt her også, var ute i går, holdt på fryse ihjæl, takk og pris for varme badekar! :P

Tove sa...

det var noen nydelige inspirasjonsbilder! Tror jeg har til gode å se noen bilder fra Rie Elise Larsen som jeg ikke elsker fra første blikk:) Og kaldt ja.. koslig et par uker, men nå kan det godt bli litt varmere ja. Ikke morro å sitte i butikken om dagen heller, nesten ikke folk ute, forstålig nok..

Ha en fortsatt flott mandag!
klem

Briggs lekehus sa...

minus 19!! brr..det er kaldt det. Herlige inspirerende og varmende bilder!

Linetoppen. sa...

Ja minus 19 er kaldt når man lengter etter våren. Men, man kan bli varm i sjelen av disse flotte bildene. Hun bruker farger på en nydelig måte syns jeg. For meg blir dette akkuratt passe.

Hilsen Linetoppen