onsdag 3. februar 2010

Hekleteppe til sommeren..og nye bokhyller.Ser for meg late sommerdager med dette pledde lett rundt skuldrene.. Aaah.. Kan nesten ikke vente. Har foreløbig kjøpt disse fargene, men ser for meg et stort fargerikt teppe som jeg kan ha ute. Kom gjerne med forslag til andre farger som passer inn her. Har brukt superwash ullgarn. Virker veldig deilig og er lett å hekle med.


Noen som kjenner igjen duftlys fra Ikea? ;) Har hatt to turer inn dit denne uken for å få de bokhyllene vi skulle ha. (pluss en bomtur i desember..) heia Ikea!


Her har halvparten kommet opp. Skal ha noen som går helt opp til taket også.. Det jobbes det med akkurat nå i skrivende stund. Så er det bare å begynne å fargesortere bøker..:)


Sånn her kanskje?? Det hadde vært noe det..:)

6 kommentarer:

Lavina sa...

Blir et nydelig teppe. Min mor kalte de for "slumreteppe", mye arbeid..
Nydelige hyller. Skulle gjerne hatt Ikea her..

eli e sa...

Kjempeflott teppe, Hege! Og så fint lysfat! I like your style :-)

Sidsel sa...

blir nok kjempeflott teppe. Tips for å unngå bomtur til Ikea - du kan sjekke på nettet hva de har inne i de forskjellige butikkene. Det gjør jeg, som har 3,5 time til Ikea i trondheim

Renate sa...

Flink du Hege.knall tøfft teppe . Lykke til med bok sortering og stabbling ,stilig med fargekoder , men orker vi sorteringa ...??

Datt sa...

Hihi, ja, fargesorterte bokhyller var en god ide ja, litt mye arbeid kanskje...? Hihi...Lykke til med resten av skruinga! :)

salige lavendel sa...

Det teppet ditt blir superflott!