søndag 29. november 2009

NATURLIG JUL...


...er vel det som jeg faller mest for. Er jo veldig lett å bli litt stilforvirret av alt det fine som finnes på markedet. Derfor passet denne juleboken fra BO BEDRE veldig godt. Masse fin inspirasjon til julepynt fra naturen. Tror jeg må ut å sanke noen kongler før snøen kommer...;)
Her har også liftgardinen fra Åhlens kommet opp. Strålende fornøyd med den:) Den ser grå ut, men er hvit med sorte, tynne striper.

Beklager dårlig bildekvalitet. ikke lett å ta bilder på kvelden...

.

11 kommentarer:

Rakel sa...

Det ser rigtigt hyggeligt ud gør det... Kan godt li blandingen af det røde og naturlige og de fine blå skåle du har stående..
Go advents aften..
kh Rakel.

Sidsel sa...

Fint at jul kan være så forskjellig...
Her er det lilla nå i adventstiden, som blir bytta ut med rødt siste uka før julaften.
Ser så koselig ut i ditt julete kjøkken.

Tone sa...

Den liftgardinen har Emilian på rommet sitt, i blå og hvit. :)

Så fint dere får det.... :D
Håper vi får vært litt sammen snart! Jeg synes den siste tiden har vært EKSTREM med enten syk mann, sykt barn eller unntakstilstand på jobb ... Nå er det Anders som ligger i feber! Får håpe det blir bedre snart :)

Klems ;)

Tove sa...

Boken så kjempefin ut. Syntes det er nydelig med slike rene interiører, men hadde ikke klart å holde meg til stilen.. Skulle gjerne hatt et enormt hus med masse rom jeg kunne innredet i forskjellige stiler.. ( og ikke minst masse penger å gjort det med da;)) Fin liftgardin, så ut som et veldig koselig kjøkken:)

mi-rachel sa...

så utrolig fin liftgardin.

Silvia sa...

Fikk du sanket kongler...? He he... snøen kom visst plutselig;)

Så fint dere får det. Koselig å se på bloggenn din Hege;)

Klem fra Silvia

Katarina sa...

Kan jeg spørre deg om noe? Fikk du med papir?

Marit Johanne sa...

For noen flotte bilder;) Den boka blir kjøp i morgen! Likte veldig godt den rullgardina fra åhlens:) Legger meg til som følger jeg;)

Klem fra meg!

Anette {foreldremanualen} sa...

Skjønner hva du mener. Jeg havner nok mest mot det tradisjonelle i julen (tror jeg...) ;-)

Anonym sa...

I want not concur on it. I regard as warm-hearted post. Especially the appellation attracted me to be familiar with the unscathed story.

Anonym sa...

Genial fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.