fredag 20. november 2009

Malte gulv...Takk for alle kommentarer. Så koselig at dere likte det:)
Ser jeg har fått spørsmål fra flere ang. gulvene vi har malt. Svarer derfor her. Vi har brukt en vannbasert gulvmaling fra Flugger Den var veldig lett å male med, og lett (glatt) å vaske. Trengte også bare to strøk. Fargen er en ferdig farge de hadde på gulvmaling. Veldig fornøyd med den.

Forarbeidet var støvsuging, vasking, og så slipe lett med sandpapir for hånd, støvsuging igjen, og så maling.. Ikke så mye jobb egentlig. Stua hadde en lakket parkett som var ganske gammel så tror ikke det var så mye lakk igjen. På soverommene var det gamle tregulv som også var lakket. Der har vi hatt litt problemer med at malingen har skallet av..;( Vet ikke om det er blitt slipt for dårlig eller om vi var litt for raske inn med møbler. Malte gulv skal helst herde i fem dager!! Og vi hadde ikke så god tid desverre. Stua fikk 4-5 dager så der har det gått bra, men soverommene fikk bare 1 dag..

Er jo veldig fint med malte gulv, men merker jo at alt synes veldig godt. Må nesten støvsuge hver dag. Men, men..alt for skjønnheten..he he


7 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for utfyllende svar om oppusning av gulv. Denne skal jeg huske på når jeg skal sette igang selv. Flott blogg og leilighet du har forresten:-)

Sidsel sa...

flotte gulv.
Jeg har malt en trapp med vannbasert interiør maling (Jotun sens), og den holder seg bra. Grunna først, da. Slapp dere det med den Fûgger malinga?

Minmill sa...

Bra med tips om maling. Takk for det. Synd det gikk galt med soverommene deres. Jeg skal iallefall huske dine ord hvis jeg noen gang maler et gulv. Det er jo ikke alltid man tar seg bry til å lese det som står på boksen. Learning by doing er det jo noe som heter. :)))

Nå er det snart kvelden her. Jeg har sett på tv og spist pizza i kveld sammen med familien. Rett og slett en skikkelig kosekveld. Natti natt.

Polly sa...

Så flott det blir hos dere hege! Nydelig!Gleder meg til å se det live;O)

ElinS sa...

Velkommen på nett igjen! :) Dere har fått det så koselig, at -nydelig sted og du har bare så sansen, så du får det så fint :)

Fire Hjerter sa...

Så fint det heklede teppet du har på sofaen. Fine farger. Har du heklet det selv?

HA en fin helg

jordbærpiken sa...

Så flott det ble med malte gulv! :)