fredag 20. november 2009

Endelig på nett igjen!

Ja jeg må innrømme at internett har vært et stoooort savn. Ikke bare har jeg savnet alle dere bloggvenner, men bare det å sammenligne priser i en hektisk opppussningsperiode blir vanskelig. Utrolig mye småting man har vendt seg til å sjekke på nettet. Ja ja..nå er det i allefall på plass.
Vi koser oss veldig i nye huset. Bare litt kaos enda. Jeg og mannen sover på madrasser og alle klærne mine er fremdeles i søpplesekker..;( Men det går fremover! :)

Må også takke for alle hilsner her på forrige innlegg. Har bare kjapt lest mailen min hos andre og ikke hatt tid til å svare eller besøke deres blogger. Skal prøve å få til det nå:)

Her kommer et lite bilderas fra stua som er det rommet som er mest ferdig.

(klikk på bildene for å se de større..)Dette er fra første uken.. Her maler lillesøsteren min et gammelt furuskap som stod igjen der. Vi har valgt å sette noen av stuemøblene våre vi hadde før i kjellerstuen så det passet kjempefint med et sånt skap:)


Fått på plass gardiner...:) Katten trives også godt her.. Har vært på Fretex å sett etter nytt salongbord, men fant ikke noe som jeg falt for.. Så Ikeabordet får duge så lenge.

Ny lampe har kommet opp. Veldig fornøyd. Gir så fint lys..


Gammelt sjokoladeskap (Freia) får lov å romme stueservice.


Litt fra gangen også. Her har vi malt tak, vegger og alle dørene som var mørke brune!! Litt av en jobb da det var åtte dører tilsammen. Alle har fått nye håndtak også. Gulvet her skal byttes.(samme som på kjøkkenet) Må ha noe som er litt varig da jeg ikke akkurat er veldig flink med vaskekluten. Noen forslag?? (Ikke fliser..)

14 kommentarer:

Muffin sa...

det blir så fiint! :D digget nøkkelhengeren. ;) smart!
den nye lampa var også kjemepfin. Gøy å se at dere kommer iorden. :) Kommer gjerne en tur igjen snart!

Pillepalle sa...

Hei! Ser det er vinterlig rundt det nye hus! Herlige innedørsbilder viser du frem. Så fin det allerede ble hos deg - utrolig god "jobb"!!
Gratulerer så mye med det nye hus :))) Synes, det gjør veldig glad :) Ha en deilig tid videre. Hilsen fra Pillepalle

Fattigfolket sa...

Så fint det blir hos dere! Klær i poser kan jeg alt om: Etter sju måneder kom klærne endelig ut av bokhyllene og inn i et skap. Ting Tar Tid. Men så blir det fint også!

Hilsen Marie

Sissel sa...

Se der er du jo!! Hege!! jeg har savnet deg. Så flott du får det! Lyst og trivelig!!
Ønsker deg og familien din en strålende helg:)

Klem Sissel:)

Minmill sa...

Hei og hå igjen. Der er du på plass igjen. Det gjør ikke noe om du er borte, bare du kommer tilbake igjen. Jeg skjønner at å kjøpe et hus og pusse opp tar tid. Og så lekker stuen deres ble! Herlig! Er spent på å høre hvordan det fungerer med malte gulv. Jeg har så lyst til å male kjøkkengulvet her hjemme.

Her i huset er det tømt stue og håndverkere som legger gulvet på nytt, etter mislykket prosjekt for ett år siden. Heldigvis skal ikke vi betale en krone for det.

Lykke til videre med prosjektene hjemme hos dere, og jeg gleder meg til å se mer.

Klem Minmill

Kathrine sa...

det blir jo så fiiint ;)
det sjokoladeskapet kunne fint få bo hos meg også... hihi

eli e sa...

Sååå fint det er blitt, Hege! Har gledet meg sånn til å se bilder :-)
Du er råflink!

Mirjam sa...

Så utrolig koslig, Hege! Ja, du er bare kjempeflink!
Har sjekket bloggen din hver dag i det siste, så endelig er du på nett igjen:)

Frk. Maya sa...

Hei! Der var du ja! Jeg syntes det var lenge siden sist du la ut noe.
Det ser ut som om dere har jobbet hardt, skjønner at det er mye å gjøre. Stuen ser jo fin og delikat ut!
Jeg er så nysgjerig her jeg sitter for den stua du viser bilder av minner meg veldig om et lite hus jeg og sambo vurderte å kjøpe. Ikke sikkert det er det altså, men veldig likt...er det i samme by som du bodde tidligere? Tror huset lå ute i september/oktober. Ser koselig ut ihvertfall!

Maya

Sidsel sa...

Så flinke dere er, det har jo blitt kjempebra - og for en forandring..... Jeg synes du burde kikke på gulvbelegg, for det er ikke det samme som for 10-15 år siden. Det finnes utrolig mye fint og praktisk. Jeg har faktisk bytta ut parkett/laminat med belegg, og valgt belegg på badet og vaskerommet istedet for flis. Kan ikke si annet enn at jeg er kjempefornøyd
Ha en fin helg

Lisa sa...

Oioi så fint dette blir! Du er flink altså. Vi sitter litt i samme båt kjenner jeg:) Her er alle klærene strødd utover pappeskene i stua. Har ingen steder å henge de opp! Den lampa var kjempefin! Er bl.a. sånn jeg har sett for meg over kjøkkenbordet vårt. Får se:) Og du, TAKK for at Patrick og Sara fikk være hos dere, tross alt rotet og uorden du må føle på. Tøft gjort:) Han storkoste seg! Håper jeg får tatt turen snart:) klem

Glede sa...

Du snakker meg om å ikke ha tid til å se innom andre blogger. Ser at jeg ikke har vært innom her på en stund. Her har det skjedd ting skjønner jeg! Ser ut som vi har vært gjennom det samme? Vi har også flyttet - fra byen til landet vi da. Har vært litt opp og ned med bloggingen i en slik periode, helt naturlig. :) Så flott dere får det, artig å se den store forandringen med stuen. Maling gjør underverker. :)

LindaSol sa...

Jeg kommer gjerne på en kaffe en dag med en av tantene!

Anonym sa...

Nydelig stue og sjarmerende detaljer!

Likte godt sofaen deres - hva heter den og hvor er den fra?