onsdag 2. september 2009

Planleggingsfasen...:)

Helt siden vi kjøpte huset har tankene spunnet om hva vi skal gjøre der av opppusning. De har jo forsåvidt spunnet i flere år, men nå har det virkelig tatt av..:)

Vi kommer ikke til å gjøre så veldig mye i første omgang. Kun maling av vegger, tak og gulv.. Men håper jeg får råd til tapet på en vegg i stua...
Og da er jo disse fra Eijffinger blandt favorittene..:)


Tror ikke det blir gult altså.. Selv om jeg synes den er kjempetøff.. Men samme i lyseblått kanskje??Ellers så likte jeg denne veldig godt også...:) Har planer om å male noen gamle møbler jeg har lagret i samme farge som denne krakken omtrent.
Du kan se flere tapeter på http://www.tantebruun.no/ Var mange andre fine. Blandt annet en brun en, men fikk ikke kopiert bilde.

12 kommentarer:

Polly sa...

Tror du kommer til å få det kjempe bra hege!! Gleder meg til å se! :O) Likte også tapeten og fargen på det bildet med krakk og termos... Blir nok nydelig uansett hva det blir tenker jeg.. :O)

aase sa...

Tapeten v krakken var utrolig lekker!! Tenker du har mye å gjøre nå ja! Jeg hadde vært i hundre. og hadde ikke klart bestemme meg for noe tror jeg!!

Jobber du Drammen på lørdag forresten, håper å rekke en liten bytur nemli...etter en fotballcup i Solbergelva...Stakkars BE skal jobbe alene inne i butikken med marked...

jordbærpiken sa...

Kjempefine! :)

Sweet Memories sa...

Elsker tapetene til Eijffinger ,de er bare så skjønne !Hadde ikke sett det med turkis-mint og gullblader før,den var jo riktig lekker.Må nok innom Tante Brun og kikke litt igjen.De har masse fine tapet ja.Spennende med nytt hus da ,og veldig kjekt å planlegge og ikke minst "drømme "om hvordan en vil ha det.;)Det gjør jeg ofte ;):)

SavanneTreet sa...

Nyydelige tapeter - må være kjempevanskelig å velge mellom så mange fine!! =)

Frk. Maya sa...

Herregud så lekre de er! Sikler åndsvakt her nå. Den gule, den turkise og den hvote med rosa/blå blomster på var midt i blinken. Jeg må ha stort hus med store rom, så skal jeg nok få klæsja nå tapeter opp på veggene tenker jeg. Slurp! Hihihi

Maya

Silje sa...

De tapetene er jo helt fantastisk lekre!!
Kunne virkelig tenkt meg en vegg med sånn i TV-stua, det hadde vært noe det...

Blomsterpikene sa...

Så fine de tapetene var da... Passer meg veldig bra at du kommer med slike tips. Vi skal begynne å pusse opp kjøkken etter jul og jeg er i full gang med planlegging...

Datt sa...

Der var det mange lekre tapeter!! Det er jo så mye å velge i, jeg hadde ikke klart å bestemme meg :P

Janne sa...

Så nydelige tapeter! Må bli vanskelig å velge...;) Grattis med huskjøp, det må være en herlig følelse!!!

Tone - Love Eat Pray sa...

Så gøøøøøøøøøøøy!!

Linda sa...

Gleder meg til å se Hege!! :) Utrolig kule tapeter!! HAr forretsten den turkis/blå flaska på det 4 nederste bildet i vnduskarmen på rommet. :) Fra Mix!