mandag 22. juni 2009

Lov å drømme..

Takk for alle "trøstehilsner" under her.. Ja ja.. Det meste er ordnet opp i.
(Tror moren fikk seg en lærepenge og.. )

Skal prøve å gjøre siste rest ferdig der før vi tar ferie.. Så derfor ingen nye bilder enda...
Koser meg med noen sommerhusbilder fra inspirasjonsmappen min i stede... Klarer ikke helt bestemme meg om jeg ville hatt det sart og hvitt, eller fargerikt som på disse bildene... I det siste heller jeg mest mot dette tror jeg.
(ikke det at jeg trenger å ta noe som helst bestemmelse enda..Sommerhus er nok laaaangt frem i tid)


..drømme..drømme...

De fleste bilder funnet på http://www.husohem.se/

13 kommentarer:

Stina Ballerina sa...

Hei Hege!

Når jeg hekler grytekluter bruker jeg Bomull Sport Mercerisert fra Gjestal som jeg kjøper på Sparkjøp og Bogerud - et billig og bra garn til dette formålet.

Nydelige bilder du viser! Veldig inspirerende :-)

Linda sa...

Nice!!

amatørfotografen sa...

Jatakk!
Men sommerhus... det er nok laaangt frem i tid her i gården også...

Camilla sa...

Herlige bilder! Drømmedrømme :)

jordbærpiken sa...

Lekre bilder og lekre farger!

Jeg har en liten hilsen til deg på bloggen min i dag. :)

Kvirrevitt sa...

Hei, og takk for hilsen på bloggen min! Disse bildene var herlige!!! Legger deg til hos meg, jeg, finner mye inspirasjon her...:)

Jannicke sa...

Herlig inspirasjon!!

Utrolig varmt i Bergen i dag også..
men jeg skal IKKE klage! Dette har jeg lengtet etter!

Sommerklem til deg.

aase sa...

Herlig blogg jeg fant her du!! Å nærme var du også, jeg er i Lier!! Måtte le litt av hyllene dine, jeg driver brukthandel og vet hvor lett de er å selge om dagen!!

Katastrofen med dukkestuen hørtes ikke morsom ut nei, håper du har fått ordnet opp der da!! Utrolig kjedelig ihvertfall!!

Jeg kikker mer hos deg imorgen jeg!!

Klem fra Lier

aase sa...

Å nå har jeg kikket gjennom langt tilbake i bloggen din og der ser jeg mange ting jeg har sett før jo......de står jo her hos oss jo. Det er nemlig min mann som er din bærehjelp på dine prosjekter.....gøy da!!

Jeg sier til BE at jeg har funnet en blogg med en av dekodamene, da sier han at han visste du hadde blogg, men ikke hva den het...mannfolk... dette var jo veldig morsomt og jeg besøker deg snart igjen!! Å dere er forresten kjempeflinke til styling!! Jeg drømmer om lageret deres.

Klem Aase

Minmill sa...

Så bra det har ordnet seg med lekehuset og at alt er på plass igjen. Jeg støtter deg i valg av bilder i bloggen i dag. Sånne bilder er det gøyeste jeg vet å se på. Fargerikt og flott. Tror jeg har sett disse bildene i et nr. av Boligliv også. Tror noen reportasjer går igjen på flere forskjellige steder.

Ha en fin kveld og klem fra minmill

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

HERLIGE bilder, nå ble inspirert :)

Klem

Stina Ballerina sa...

Hei du! Det ligger en liten gave til deg inne hos meg :-)

disa sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城