torsdag 6. januar 2011

Pallebord ut - Ikeabord inn..

Husker dere dette? Nå er det byttet ut med Hemnes fra Ikea. Fant ut at det ble litt upraktisk å drikke kaffe av. Vurderte å skaffe en glassplate, -det kunne funket, men så solgte vi det i stede. ;)

Her er et bilde av det nye bordet fra bursdagen min 21. des. Jobbet den dagen, så tok en enkel jentekveld med sushi..Nam nam.. Var veldig koselig:)

Jentene måtte også få litt. De elsker sushi..;) Her med tante (svigerinne) og fyr i peisen..

Kommer kanskje til å savne pallebordet, men kan jo altids lage et nytt::))

8 kommentarer:

Minmill sa...

Jeg forstår det der med at pallebordet ble upraktisk, men så er det jo til gjengjeld kult da :-) Har lekt litt med tanken å lage meg et til å ha i loftsstua en gang, så får vi se hvor lang tid det tar da. Jeg elsker sushi jeg også, og pleier å kjøpe meg en pakke i ny og ne. Ingen andre i familien liker det, så jeg får ha det for meg selv.

Morro at du har samme sengetøy som oss. :-) Jeg synes det er så lunt og fint på soverommet med litt nedtonede farger nå på vinteren.

eli: sa...

Så fint det ble med nytt bord. Likte det palle-bordet og men skjønner at det kanskje er litt upraktisk :-)
Takk for koselig hilsen på bloggen!
Ønsker deg et godt nytt år, Hege!!

Tone ~ Love Eat Pray sa...

Mamma, mamma, se der er mamma! Hilsen Emilian!

Tone ~ Love Eat Pray sa...

Veldig fint med nytt bord, men pallebordet var tøft ;) Har lurt på å kjøpe det ikeabordet selv...

NIB sa...

hei hei! syns dette var et veldig morsomt innlegg! lurer på om du har lyst å være med på en liten feature på NIB? i tilfelle kunne det vært kult med et bilde av sofabordet uten besøk. er dette noen du kan tenke deg, ta gjerne kontakt på

norskeinteriorblogger at gmail dot com

snakkes:)

solveig

Datt sa...

Såå fint ikeabord også! Og bordene må først og fremst være praktisk å bruke, hadde ikke jeg hatt plate og føtter på mitt hadde det nok blitt opptenningsved! :P

Fru Fjeldhammer sa...

hahaha... take off (som var inn å si npår jeg var ung..) Jeg også har kastet ut pallebordet og kjøpt ikea hemnes stuebordt! Veldig stilig hos deg...

klem

Tone ~ Love Eat Pray sa...

SV: Så bra!! Stolt av deg ;) Innfør litt supermat, så går det som en lek!

De med lakris ble tomt på et blunk, men kanskje jeg kan lage noen nye ...? Fortjener du det...? Hmm...? ;) Joda, bare tuller, men er usikker om det blir drammenstur på meg i morgen!