torsdag 11. november 2010

Tips til hjemmelaget julekalender?

Har ligget syk noen dager og da får man jo litt tid til å tenke. Noe av planene jeg har er å lage en kalender til jentene i år. Men vet ikke helt hvordan enda. Har litt planer, men tar gjerne i mot tips og ideer.

Kremmerhus fra Maileg og Ikea..


Noe av det jeg har tenkt er kremmerhus som henger på et tre/stor grein (?) Men tror kanskje det vil ta litt stor plass...;) 
Ellers er jeg så smått i gang med julehandelen. Håper hvert år at jeg skal slippe det stesset i desember, men nei... ser ikke sånn ut i år heller.
Har også planer om å besøke denne butikken, Granit i Oslo de nærmeste dagene (må bare bli frisk først..)
Helt min gate dette her....

6 kommentarer:

charm design sa...

Hei:)nydelig og inspirerende blogg du har.
Har kost meg masse med gamle innlegg.
De tingene du viser fra granitt tror jeg også jeg må ta en nærmere titt på.Utrolig fine de tre lyktene.Så er den jo helt skjønn den store lykten fra Slettvold.
Ha en fin helg,og god bedring

Hverdagsdrømmer sa...

Hei!
Ja, Granit er og blir en av de beste butikkene! Med så mange fine varer og til så bra priser! Håper du blir fort frisk så kommer deg inn en tur.
Ha en fin helg:D
Hege

Janne sa...

Å, skulle gjerne hatt en Granit-butikk; hadde passet perfekt her også!
Kos deg med juleforberedelsene, og ha en fin helg!

Klem, Janne

Agathes små ting... sa...

Hørtes veldig fint ut å henge kremmerhus på ei grein. Spent å se hva du kommer til å lage.
Tenker alltid at jeg skel gjøre meg ferdig med julehandelen før desember og bare kose meg med koseting i desember, men ikke alltid det blir sån. Skal ta meg fri en dag i neste uke å gjøre ferdig alle innkjøpene jeg har igjen av gavene, så får vi se...
Ha ei koselig helg og god, god bedring.
klæm

Beppe sa...

Jeg har brukt kremmerhus som adventskalender til jentene, men de har hatt hvert sitt, litt store og ekstra pyntet på hver sin hjerteknagg :) Jeg gjorde det på den måten, fordi jeg da slapp å ha alle gavene klare på en gang. Jeg bare puttet en ny gave i hver kveld, og jentene var kjempefornøyde og spente hver morgen <3

Lykke til :)
Klem Beppe

Brigg sa...

ahh! vil ha granit i bergen også!