fredag 15. oktober 2010

Høst både inne og ute.. + en liten gjettelek.

 Koselig med noen høstkvister inne og..:)

 Første lekse: Få lyd i klarinetten..;)


Vi driver med oppusning for tiden. Snart står gulvet i gangen for tur, og jeg hadde funnet det perfekte gulvet. Men så fant mannen min et til en tredjedel av prisen! Han mener de er helt like.. Det ene er laminat og det andre er vinyl.
Kan dere se forskjell? Og hvem tror dere er dyrest? Og hvem synes dere var finest?
Trenger vel ikke si hvem mannen vil vi skal velge..;)

God fredag og helg til alle dere:)

6 kommentarer:

Muffin sa...

hehe.. jeg likte det til høyre best tror jeg. Liker at det er litt bredde på de. Men begge var kjempefine, så egentlig har det ikke så mye å si! :) Vinyl er visst veldig holdbart da, er det ikke?

ceciliegrut sa...

Jeg tipper det til høyre er dyrest.. Men man vet jo aldri? Fine var de begge to så om det skiller veldig i pris kan man jo valge det billigst og heller spandere på seg noe ekstra itillegg.

Jeg var innom en liten interiørbutikk i byen og gulvet der var bare fantastisk flott. (minner meg litt om disse). Det var utvendig bord hun hadde snudd og lagt. Veldig veldig flott, men kanskje litt upraktisk til et vanlig familiehjem?. Så litt trått ut å vaske på..

Hverdagsdrømmer sa...

Så koselig med litt høstkvister! Vanskelig å si, begge gulvene var fine, men jeg tror kanskje jeg heller litt mot det til venstre...
Lykke til med valgets kvaler, er uansett sikker på at det blir like fint som resten av huset:D
Ha en fin høstdag!

André sa...

det til venstre er laminat og det til høyre vinyl. man ser jo ikke hvordan overgangen mellom plankene er på det til høyre så vannskelig go si men begger er jo fine på hver sin måte. men jeg hadde nok gått for det til høyre vis overgangen mellom plankene er fine.

Minmill sa...

Hei igjen Hege. Takk for svar hos meg. Håper du vil gi meg fargen når trappen deres skal males. Grått er definitivt fint.

Jeg synes begge gulvene er fine, men jeg liker ikke vinyl gulv. Det er så plastikk aktig. Jeg ville valgt laminat framfor vinyl. Blir spennende å se resultatet.

Silvia sa...

Tipper den til venstre er vinylen, og også billigst...? Jeg syns den var finest!
Men nå liker du det litt røft da...;)