lørdag 8. mai 2010

Hysj, mamma blogger.

Jeg har vært en skikkelig dårlig blogger i det siste. Ikke minst en skikkelig dårlig blogg-besøker til alle de bloggene jeg har lyst å stikke innom.. Problemet er bare at jeg siste året har oppdaget stadig nye flotte, inspirerende blogger, så skal jeg virkelig "ta runden" kan det fort gå et par timer (minst)..  Med tre barn, jobb og eget firma strekker rett og slett ikke tiden til. Så jeg får blogge når jeg har tid rett og slett...Har liksom ikke lyst at barna skal huske meg kun bak pc`n..he he..Sånn at det blir sånn her: Hysj, mamma blogger.  Et lite tankekors bare. ;) Har fått noen kommentarer fra jentene om at jeg aaaalltid sitter ved pc`n. Uff!Uansett...
Bare kjapt innom for å si at jeg planlegger en bildevegg. a la dette..
(barna er på fotballtrening så da stjeler jeg litt tid til blogging..)
Tre av bildene er fra Hus & Hem og bilderamme-saken er fra Anthropologie. Snasent ikke sant?
Ha en fin lørdag alle sammen!

5 kommentarer:

aase sa...

Det er jo et kjent problem du tar opp her Hege!! Hvem har ikke dårlig samvittighet når barna står ved siden å prøver få kontakt!! " Mamma, du hører jo ikke etter jo" Setningen er ikke grei egentlig!!

Ha en fin fin helg ,her skal det jobbes litt og koses masse!!

Sugar&Plum sa...

Kjenner meg igjen også - så det blogges litt sånn i rykk og napp. Uansett, jeg liker bloggen din :)

mette sa...

know the feeling ja, viktig poeng!! har glemt å svare deg på dette med gulvet i gangen vår... det er faktisk utrolig lett å holde reint, skitten legger seg liksom ikke rundt "knottene" selv om man kanskje skulle tro at det gjorde det. et veldig praktisk gulv!

erry sa...

Härliga inspirationsbilder! vill också ha en tavelvägg... och en turkos soffa! :)

Janne sa...

Kjenner meg igjen, blitt mindre blogging her også...;) Men gleder meg til å se bildeveggen din, skal etterhvert ha en selv, så da kanskje jeg kan få litt inspirasjon!