tirsdag 6. april 2010

Så var påsken over..

Har spist lammelår ikke mindre enn tre ganger denne påsken. Pluss at jeg har rester av det i dag. Frister meg faktisk ikke. Selv det er kjmpegodt. Alt med måte vettu..;)
Har ikke bilder av steika desverre, men den ble meget velykket begge gangene her i huset. (tredje gangen var hos min mor og far -kjempegod der og selvfølgelig pappa!). Øverst til høyre er deilig sjokoladepai med cremefreche-krem og appelsin.à là Luise.Mmm..
Nederst til høyre skimter dere en bokstav til som har sneket seg inn i heimen. Har fått inn disse på jobben fra Bloomingville. Skikkelig fine og store.

Nå ser vi at snøen smelter og forsvinner dag for dag. Herlig.:) Har sjelden lengtet sånn etter vår og sommer som i år. Eller så er det bare det at jeg husker dårlig.. Mulig det.;)

6 kommentarer:

atinybitofheaven sa...

Det hørtes ut som en perfekt påske :-)Lammelår frister jammen meg:-)
Her i Wien er det både dyrt og vanskelig og få tak i ..

ha en flott kveld :-) klemmer

Muffin sa...

Du vet hvor alle m-er hører hjemme! ;) den var kul.

Anonym sa...

Men, det er jo bare så godt med lammelår og den sjokoladepaien hørtes nydelig ut, hva med oppskrifta....? ;)
Tirsdagsklæm

Janne sa...

Mmmmm...misunner deg restene av lammekjøttet!!! Så har du gått lei er det bare å sende det til meg...tihi;) Og den sjokoladedesserten....har ikke ord.. Skulle tro jeg ikke hadde spist i påsken, for nå ble jeg vanvittig sulten. Kan det ha noe med magemålet å gjøre? ;)
Koselige påskebilder!
Klem, Janne

Gustav og Berta sa...

Dere har kost dere i påsken ser jeg. Ugg`ene du bestilte er ferdige. Skal jeg stikke ned til deg med dem?

Minmill sa...

Må bare legge igjen en liten hilsen her hos deg i dag. Er innom her og titter vettu, men ikke så flink til å skrive alltid. Lammested er kjempegodt, men jeg har bare spist det en gang i påsken.

Det skal bli deilig med varmere vær og vårlige aktiviteter nå. Jeg holder på å vaske vintertøy og gjøre rent skiutstyret hjemme. Nå skal alt pakkes bort og lagres til neste sesong. Det er godt å være ferdig med vinteren. Nå vil jeg ha lys, masse farger..

Så heldig du er som jobber et sted som selger Bloomingville. Jeg er helt betatt av det de har i kolleksjonen i år. Jeg kunne kjøpt alt, men det ville nok blitt litt dyrt. Ønsker deg en fin dag og en fin vår. Klem Minmill