mandag 26. oktober 2009

Vi maler og vi maler...

Da har vi overtatt huset!!! Stor glede og mye jobb! Har malt alle takene, nesten alle veggene i 1. etg. pluss to strøk på gulvet i stua og to soverom! Gjenstår en del, men nå flytter vi inn om to dager og tar resten etter det. Har fått masse hjelp så det har gått kjempefint foreløbig, men er selvfølgelig også slitsomt..;)

Har tatt en del bilder, men kamera ligger igjen i nye huset.. Skal nok få vist det etterhvert..;)


11 kommentarer:

Polly sa...

Så flink dere er!!! Gleder meg til å se hvordan det blir :O)

Tove sa...

Så spennende! Gleder meg masse til å se bilder fra det nye huset deres. Kan tenke meg det er slitsomme dager for dere nå ja.. men gøy også :) Og gratulerer med tiåring! Og så flotte turbilder, du har virkelig nydelige barn:)

klem

eli e sa...

Gleder meg til å se bilder! Vet åssen det er med den oppussinga...veldig slitsomt, men litt gøy og, når man ser at det går framover. Masse lykke til! You can do it! ;-)

IfraLahell sa...

Så flinke dere er! Er slitsomt mens det ståt på. Har selv pusset opp et helt hus.. Gleder meg til å se bilder.- Kommer sikkert til å bli kjempe flott.

Mange klemmer

Datt sa...

Oooo, heldige, jeg gleder meg på bilder! :D

Muffin sa...

gleder meg til å se bilder! :D Det kommer til å bli så fint.
Det ER SÅ moro at dere har eget hus! :D kommer snart oppom igjen.

HILDE sa...

Dere er kjempeflinke, også blir det utrolig fint! :)

Lisa sa...

Wow, litt av et stress ja. Jeg misunner deree nesten over at det går så fort. Hehe.. neida, jeg skal ikke klage. Nå er det bare finish igjen i huset vårt så vi flyttet snart:) Har du malt tregulv i stua? LYKKE TIL!!

Sidsel sa...

Dere er flinke som tar så mye av oppussingen før dere flytter inn. Men det er nok smart. Vi kjøpte et gammelt hus, og brukte 10 år på å pusse opp ALT. Og nå har jeg begynt på andre runde....
Lykke til med flyttingen

ElinSire sa...

Det blir så fint!!

mi-rachel sa...

det gulvet så kjempe fint ut.