mandag 20. juli 2009

Litt mer dukkestue..


Blir kanskje mye bilder av denne dukkestuen,
men kom på at jeg ikke har vist bilder av teppet i stolen! Sånn ble det i allefall..
Er fremdeles en del ting som gjenstår før den er ferdig, men jentene leker nå en del i den allerede. Gøy med ting og tang som lekemat osv.. De sitter også ofte her med tegnesaker, kortspill o.l.
Så får jeg se om jeg får energi til alt jeg har tenkt å gjøre før jeg begynner å jobbe i august. Etter mange år hjemme, på skolebenken, og som selvstendig næringsdrivende skal jeg begynne å jobbe fast tre dager i uka i en interiørbutikk. Blir litt overgang det. Men sikkert gøy og.
Fortsatt god sommer til alle som titter innom..:)

10 kommentarer:

aase sa...

Oj oj, den dukkestuen deres Hege, den tror jeg ingen blir lei av å se nei!! Bare den tørkesnora og de små klærne, det er så vakkert!!! Jeg tør ikke la jentene se dette, da må jeg på IKEA straks tror jeg!!

Stolen med teppet er jo bare så herlig!!

mMtte nesten le litt nå når jeg bladde litt lengre tilbake her og ser teppet i jordfarger. Jeg har nemlig akkurat funnet fram oppskrift og skal kjøpe mer garn imorgen. Må ha litt å gjøre på flyet til Tyrkia neste uke, så jeg setter igang jeg og. Når mitt teppe blir ferdig, ja det er ikke lett å vite!! Jeg hopper fra sytøy, strikking, scrapbooking, og diverse hele tiden!! Kjekt å ha noen prosjekter gående!! Blir jo litt stille tider i butikken vår på vinteren også da!! Små lapper er jo greit å dra med seg!!

Gleder meg til å se ditt teppe ferdig også!!

jordbærpiken sa...

Så nydelige den dukkestua er! Kan ikke få nok bilder av fine ting. :) Tenker barna koser seg her inne ja!

Cecilie sa...

For en flott dukkestue! Så nydelig! Jeg er også midt i lekehytte-prosjekt. Venter på å få hytta i hagen, men den kommer snart!
Når jeg ser din, klør jeg i fingrene etter å få innredet min!
Kan tenke meg at det er helt opp for små jenter å leke i den nydelige hytten din! Så yndig og flott med lyseblått! Likte kjøkkenkroken, og klessnoren over speilet.
*blir så inspirert*

Nydelig dukkestue!! :)

klem, cecilie//den blå halvkule

Lima sa...

For en nydelig dukkestue dere har, kan tenke meg at jentene er veldig fornøyde med den :)
Kjempe nydelige bilder!! Og veldig lekkert teppe :)

fru Dyregod sa...

Så nyyydelig det er i dukkestuen! Og den lille tørkesnoren med klær og greier, da! Fantastisk!

huset med det rare.. sa...

Takk for at du viser frem, syns det er morro å se dukkestue bilder jeg! Takk for kommentar på hekleteppet mitt, tenkte litt på at jeg kunne gjøre det avlangt på den måten du mente, men har ikke bestemt meg enda!

Nydelige detaljer i dukkestua altså.. Speilet og veggbordet var nydelig! -og den stripete veggen.. sukk..! -var det du som hadde blandet ut fargen md blå konditorfarge forresten? Mener jeg har sett den veggen tidligere!

Ha en fortsatt fin uke, og nyt barnas fryd i dukkestuen!

Minmill sa...

Om jeg kan lage tallerkenhylle selv? Tror ikke det. Det er mange som har sagt at det er lett, men jeg tror ikke jeg evner eller ønsker å ta meg tid til det. Men selvfølgelig, blir jeg desperat nok, så kan det jo være at jeg finner fram hammer og sag og drar ned til byggevarehandelen. :)) Uff, tror ikke det skjer jeg.

Så herlige bilder fra lille huset igjen. Jeg får ikke nok av sånne bilder. Og for meg så ser det ut som nye bilder hver gang, litt mer ting enn før hvis jeg ikke tar helt feil. :))

En fortsatt fin dag ønskes dere. Klem Minmill

lillebille sa...

Så herlig å se bildene fra dukkestuen. Tipper jentene koser seg der. Er jo enhver småpikes drøm! ( Og vi som har blitt litt større lar oss også glede og inspirere!!!)

God sommer videre!

map79 sa...

Hei,
for en flott dukkestue!!! holder på å maler/innreder en selv, så synes det er så kjekt når jeg får se hva andre har gjort. Hvor har du fått tak i den flotte lenestolen? Den blir nok for stor i dukkestuen vår, men kunne tenke meg noe sånt i stuen.

Ha en flott kveld :)

Ann Beate sa...

hei. Fant bloggen din gjennom foreldremanualen, og jeg må bare få si; helt fantastisk, den dukkestuen er noe av det nydligste jeg har sett! Er det lov å herme?

Tusen takk for at du deler :D