tirsdag 2. juni 2009

En deilig dag...





Piknikk på Blåfarveværket(link..) i Modum. Her er det dyr, utstillinger, butikker, vann...
Noe for enhver smak. Vi grillet og koste oss med gulrotkake og is.. Barna storkoste seg der.
Og vi voksne gikk amok med fotoapparatene..he he
(bildene kan klikkes større..)

16 kommentarer:

Mette sa...

ååh, blåfarveværket! jeg får nesten kump i magen av gode barndomsminnefølelsen. For et nydelig sted!
jeg skulle lissom skrive sånn "collage nr 3 er min favoritt", men så klarer jeg ikke velge noen av dem. Like koselige og fine alle sammen!

Datt sa...

Sukk, ikke bare var bildene i seg selv knallbra, men sammensetningen var bare herlig! Flink du er, veldig inspirerende! :D

Babb sa...

Åååå, idyll!! Knallfine bilder:)

Tone sa...

Ja, det var virkelig en deilig dag... Neste gang skal jeg ta på klær som passer med tidsepoken, så kan dere bare knipse løs ;)
Koselig å se at barna koste seg sånn! :)

Jannicke sa...

Flotte kollager!!
J.

Luise sa...

Åhh..så nydelige bilder!! En nydelig dag også:)

lene sa...

ja, det var det absolutt! Skjønne bilder, Hege! Det var så idyllisk der..

Bella sa...

Kjempe koselig bilder! Hmm, tror jeg får planegge en utflukt til Blaafarveværket, så kjempekoselig ut.
: )

Stina sa...

Ser ut som en herlig dag! Jeg var en tur der i fjor sommer, og når jeg ser disse bildene får jeg lyst til å dra tilbake :-)

Margrethe sa...

Herlige bilder! Skikkelig sommeridyll.

ElinSire sa...

Nydelig dag! Nydelige bilder! Og nydelige barn :)

Unknown sa...

Så fine bilder! Nå sitter jeg her og kikker på bloggen din og tenker "Har jeg virkelig ikke vært innom denne bloggen før???" Her var det fantastisk mye fint å se på! Jeg blir følger med en gang! :)

Gleder meg til vi også skal bygge lekestue. Men det blir lenge til enda. Så fin den settekassen ble! Jeg malte en settekasse hvit for noen uker siden som skal stå på barnerommet, men syns den ble litt kjedelig. Super idé å lime tapet og papir inni da! Den blir jo som et kunstverk i seg selv. :)

Hvordan får du til å lage bildecollage egentlig? Det har jeg prøvd på flere ganger, men får det ikke til! Ang. tre-kolonners blogg, syns jeg det kan være like fint med bare to kolonner. Da kommer bildene i innleggene mer til sin rett syns jeg. Ønsker deg en herlig dag!

Minmill sa...

Så skjønne bilder du har tatt. Ser ut som dere har kost dere. Måtte inn her for å se hvordan det går med mini huset, og det ser jo ut til at det vil bli kjempefint der inne med kjøkken og benk. :)))

Maya: sa...

For noen herlige bilder! Sommerfølelse i hele kroppen. Og de bildene under her med trampolina var helt fantastiske. Godt catcha.
Sukk, det er ikke så enkelt å få tid til alt man planlegger å gjøre. Men lekestua ser jo ut til å bli riktig så lekker ut, jeg tror den blir bra. Du får heller kose deg med å pusse den opp, enn å stresse med å få den ferdig:)
Maya

Camilla sa...

ååå..elsker putetrekket og hjortehodet i gevir!!! :) heldig du..

Camilla sa...

og den skulle selvfølgelig vært på neste innlegg.. hihi