torsdag 23. april 2009

Hekleselskap..


Ingen sak å sitte å hekle når jeg har sånt kosete selskap rundt meg... De synes det er morsomt med garnet som stadig beveger på seg..:) Har begynt på et nytt lappeteppe i andre farger. Tror jeg syr de forrige sammen til skjerf i stede..;) (se tidligere innlegg..)

Vi er på jakt etter hjem til disse søte små nøstene, er det noen der ute som har lyst på?? Eller vet om noen andre snille mennesker på østlandsområdet som har lyst på kattunge så send meg en mail på hegefjeld@gmail.com De er leveringsklare om 3-4 uker ca. Tror den svarte og en av de stripete er gutter og den siste jente. Den er stripete med "hvite sokker"
Kjempekosete, søte og barnevennlige..:)12 kommentarer:

Nr. 21 sa...

Ååå, for noen fantastisk søte kattunger!!! Særlig den sorte!Skulle gjerne hatt en som forblir så liten og søt for alltid jeg! Er det mulig?

Minmill sa...

Skulle ønske jeg kunne ha katter, men er dessverre allergisk. De er jo så søte. Håper du finner et fint hjem til dem med mennesker som er skikkelig glade i dyr. Spennende med nytt hekleprosjekt da. Jeg er en ivrig hekler selv, men akkurat nå har jeg latt det ligge en stund.
Ønsker deg en fin fin dag.

Muffin sa...

har de lyseblå øyne alle sammen, eller blir det bare sånn på bildet? Ser veldig stilig ut på den svarte. :) Jeg er enig med Nr. 21 - skulle vært kattunge for alltid! Digre katter er bare ekkelt. :P

Jannicke sa...

Næmmen, så søte!! Jeg får nesten helt vondt når jeg ser de, tenker sånn på kattungene jeg forlot i Spania...
Jeg har fryktelig lyst på katt, men min kjære er litt (mye) uenig!

Håper du finner gode hjem til disse søte nøstene!!

Klem.

Lisa fra flisa sa...

Så søte!:) OG så fint teppe Hege! Det er det neste jeg vil prøve på ... Lappeteppe. Hvor kjøper du så tykt garn?

Silvia Espegard sa...

Wow, søte... Ungene her hadde digga en kattunge! Men naboen har tre digre som vandrer rundt her og bæsjer over hele plenen... Så jeg veit ikke om det frister så mye altså, he he... Flott lappeteppe forresten!

amatørfotografen sa...

Så fine farger i teppet ditt, da! Jeg har enda ikke fått kommet meg til Ulla for å kjøpe mer garn, så det er en stund siden jeg har fått heklet nå. Var innom der med Tobias på slep, og det var I K K E populært, så vi endte fort ut på gaten igjen...

Kattungene er sååå søte! Jeg blir helt dårlig, men sist jeg var hos deg fikk jeg faktisk skikkelig kløe i halsen. Kanskje du ender opp med fire katter?

Livs Lyst sa...

Ååååå... jeg ordentlig dåner...! De er jo så vakre da!!!
Og jammen er du flink til å hekle. Teppet blir kjempe fint vet du.

Hilsen Ljo

Frk. Maya sa...

Helledussan...nåååå for noen søtinger..uff, så lyst på katt sukk. Men orker ikke når vi bor så høyt oppe osv. Den dagen jeg bor på bakken og har store grønne områder i nærheten derimot. Det er ingenting som er så deilig som at en pus kommer hoppende opp i fanget ditt og vil kose...mmmm:)

Maya

Frk. Maya sa...

Du, den billigbutikken jeg snakker om ligger på grønland (Oslo). Nede i smalgangen...husker ikke hva den heter, men jeg tror ikke det er en kjedebutikk. Det var 10'ern før, men nå tror jeg den bare heter "ting og gaver" eller noe sånt.
Jeg synes de bare var så søte! Hehe, veldig gammeldagse på en måte, og minner meg om barnesommer og bestemødre og vaffler med jordbær på. Joy:)

Maya

hjerterdronning sa...

Hei.
Jeg er innom støtt og stadig for å kikke på bildet av kattungen jeg skal ha.Han stripete.
Gleder meg som en unge og går nesten gravid for tida hehe...
Må jo si jeg også er rimelig imponert over alt det fine du har laget.
veldig moro å se .
Jeg ringer en dag om en ukes tid for å se om jeg kan få kommet meg bort å se på kattungen èn gang til før vi henter den.
Hilsen Tonhild.

Festus og Lillepus sa...

Nydelige!!!
Forferdelig å måtte gi dem fra seg!
Jeg har to kastrerte hankatter, så det er litt morsomt når ungene mine spør om de ikke skal få kattunger snart...