mandag 27. april 2009

Fretexkjøp og tapetprøver..

Dro først innom Fretex i dag og fant et par småting til dukkestuen (ja, vi er i gang med malingen!!) Fant blandt annet en kjempefin settehylle som jeg tenkte å male lys turkis og tapetsere inni.. Dro derfor rett for å finne noen tapetprøver og fant noen aldeles helt nydelige fra Eijffinger som het Pip Wallpaper.
Problemet var bare at de koster 645,- pr rull og når jeg spurte om det gikk an å få noen små prøver (jeg trenger jo ikke store bitene.., men turte ikke si hva jeg skulle bruke det til) sa damen at jeg kunne låne boka med hjem i stede..
Jada! Så her sitter jeg med noen lekre tapetprøver i en BOK!!! Som jeg ikke kan klippe i!!

Får prøve å få tak i de i en annen butikkk..sukk!


Tok i allefall bilder av de..
Disse prøvene fikk jeg, men var jo mest de i boken jeg ville ha..;(
Små ting til dukkestuen.. Alt dette til den nette sum av 40 kr!! Tror jeg skal dra litt oftere på Fretex jeg!
9 kommentarer:

Anonym sa...

Du er så fantastisk flink og kreativ Hege. Må si jeg misunner deg der gitt ...! Lena

Liv Kari sa...

Så spennende! Jeg gleder meg til å se det ferdig resultatet :D

Hvor store tapetprøver kan man få? Er det sånn at det går an å spenne det rundt er lerret?

Minmill sa...

Så herlige tapeter du viser. Synd du ikke fikk prøver som du kunne beholde. Jeg vet om en nettside hvor du kan kjøpe A4 prøver til en euro, siden heter wallpapersfromthe70s. Kanskje du finner noen der du kan bruke. PS, de har ikke bare retro tapeter. Har hørt at de ekspederer raskt. Verdt en titt iallefall.

Kaspara sa...

Hei Hege
Tusen takk for koselig hilsen! Det er alltid veldig spennende og morsomt å se hvem som egentlig er innom bloggen.
Det er selvfølgelig bare hyggelig at du vil linke meg. Gjør det gjerne med deg også. Ser at jeg aldri har vært innom deg før.
Så spennende jobb du har! I mitt neste liv tror jeg at jeg velger noe innen interiør, hi, hi!
Det er selvfølgelig ikke for sent enda heller....
Det med tapetprøver er kinkig, synes alle bare låner ut slike mursteinsbøker jeg. Kun en gang har jeg fått et stykke av en tapet, og da var jeg jo rent lykkelig. Den kommer nok med i settekassa.
Gleder meg til å se din ferdigmalte og tapetserte settekasse. Kjempefint med turkis maling. Synes det er en farve som kler veldig mange andre farver.
Ha en fin kveld! Hilsen Kaspara

Hege - BOLIGglede sa...

Takk for koselige hilsner her:) Liv Kari: Fikk ofte store tapetprøver før, men virker som det er slutt på det..:( Kjedelig.. Men man kan jo prøve å si hva man skal bruke det til da.

Muffin sa...

Jeg digger Fretex! :D Og loppemarked. :) Hva med å bare kjøpe en halvmeter eller no? går ikke det? En rull er vel ganske lang, oder was? Da blir det jo ikke så dyrt. :) De tapetene var jo utrolig fine! Gleder meg til å se hvordan dukkestua blir. :) si fra om du vil ha litt bistand!

Jannicke sa...

Så mye fint!! Herlige tapeter!
Fretex er jo rene skatteskisten, ihvertfall for dem som er gode til å lete!!
Ha en fin dag, Hege! J.

Anonym sa...

Ja, på Fretex kan man fynda fina saker :) Nu var det länge sen jag var där, men borde ta mig tid och gå dit snart! Kikar snart in igen :)

Missemor sa...

Hej Boligglede!

Jeg så dit indlæg om tapetbøger. Jeg kender en svensk hjemmeside, hvor de sender tapetprøver på 1 meter. De 2 første er gratis, de følgende koster 29 svenske kroner. Det er en svensk hjemmeside men de har sendt prøver til mig og jeg bor i Danmark:
www.maleributiken.se. De har et pænt udvalg af PIP-tapeter.
Hej fra Christine
christine.francke@gmail.com